SANG FOR ALLE, bli med i dag!

"Endelig kan jeg synge høyt, for nå tør jeg bruke stemmen min. Jeg som knapt nok turte å synge i dusjen, eller i bilen på vei til jobb... Nå elsker jeg å synge høyt sammen med andre. Når jeg synger, bobler det over av følelser inni meg - og jeg kjenner at jeg lever!" (Kursdeltaker)

Jeg er med!! KLIKK HER! 😃🎶
 

Bli med i dag!

Lær deg å bli trygg på stemmen din, og syng de sangene du elsker. 🎶😊

Dette kan bli deg!

Du vil ha en stemme du kan stole på, og være trygg på at det du vil formidle kommer frem. Du kan synge sanger du elsker, fordi du kan sangteknikken som er enkel og lett å bruke i praksis. En glad og trygg stemme.

Om du vil ha en bedre sangstemme, eller begynne å synge igjen, DA kan jeg hjelpe deg 🎶😃🎶

Har du noengang tenkt - eller til og med sagt noen av disse setningene?

Du er ikke er alene om det. Men jeg kan hjelpe deg å finne tilbake gleden gjennom sang. De aller, aller fleste kan lære å synge. Målet er å kunne synge, ikke bli operasanger - men dele gleden og løfte oss selv og andre gjennom sang. 😊

Jeg kan ikke synge

 Jeg kan ikke synge, for jeg kommer ikke opp på tonene. 

Jeg kommer opp, men det er ikke pent! Jeg høres ut som ei kråke....

Stemmen sprekker....

Stemmen min er rett og slett ikke fin!

Når andre synger, tier jeg stille for ikke å dumme meg ut

 

 

Jeg har ikke selvtillit

Jeg har egentlig alltid likt å synge, men jeg gjør det ikke.. 

Jeg har ikke så stor tro på stemmen min. 

Jeg har jo bra stemme, men jeg skulle ønske jeg turte å bruke den mer.

De andre synger bedre enn meg...

Jeg ville sunget mer om jeg kunne mer om teknikkene, men det er vanskelig å øve alene...

 

 

Jeg blir så sliten i stemmen

Jeg synger i kor, men jeg blir fort sliten i stemmen.

Særlig når vi øver og skal treffe de høye tonene.

Jeg hiver etter pusten midt i setningen..

Men det er jo så gøy å synge, så jeg vil jo ikke slutte med det...

Om jeg hadde visst hva jeg skulle gjøre for å komme opp, hadde jeg nok ikke blitt så sliten. 

 

Har du følt noe av dette? Da er kurset "SANG FOR ALLE" akkurat det du trenger!

Her er noen av resultatene som kan bli dine:

 • Du skal synge, det er det du drømmer om.
 • Du skal lære deg å kjenne din stemme, og vite hva du kan få til.
 • Du vil ha nok luft til å synge hele sangen uten å snappe etter luft eller bli sliten.
 • Jeg vet hva jeg skal gjøre når jeg blir sliten og hes.
 • Trygghet gir god følelse, og du vil bli trygg på det du lærer.
 • Stemmen din er bra, du skal nå lære å stole på den, så du kan synge fritt.
 • Øving skal være enkelt og gøy, og det b lir det når du får de rette redskapene til å få øvd.
 • Jeg synger aktivt i kor eller som solist, endelig tør jeg bli med på det jeg har drømt om.
 • Jeg er glad i lære nye ting, og vil gjerne lære noe som kan utvikle stemmen min.
 • Jeg kan nå formidle mer til andre ved hjelp av sang og musikk.

Klikk i ruta under og legg inn din info, og du får umiddelbar tilgang på undervisningsfilmer og lydfiler til øving.

1497.-

Vanlig pris er 4997.-

 

Fordi du har vært med på webinar eller gratis sangøvelser, får du det for KUN 1497.- altså 70% avslag 🤩

KLIKK HER OG BLI MED

Dette er innholdet i modulene:

 1. Stemmebånd og luft som lager svingninger. Du lærer hvordan du bruker selve instrumentet - stemmebåndene - og hvordan luften og pusten jobber for stemmen din.
 2. Pust og støtte. Hva er egentlig støtte, og hvordan skal du bruke luften og støtten din til å gjør sangen finere? Lær hvordan du skal få nok luft, så du slipper å puste midt i linja, eller midt i ord... 
 3. Vi gir stemmen vår rom til å klinge. Stemmen din må ha plass for å få fin klang og kraft. Her lærer du enkle og gode triks for å få god klang og flotte toner.
 4. Sangen skal formidles videre til andre. I denne modulen jobber vi med uttale og formidling av fortellingen i sangene. Sang skal formidle både tekst og melodi, og du får konkrete øvelser for å få de to til å jobbe sammen som hånd i hanske.
 5.  

Praktisk info:

 Dette får du i kurset:

 • Fire moduler med sangtrening
 • Undervisning på video
 • Lydfiler til øving
 • Tilgang til facebookgruppe
 •   

  Få tilbake troen på stemmen din. 😊 

  Du som i mange år har drømt om å synge, har nå sjansen til å få hjelp til å lære enkle og fantastiske øvelser som gir deg tro på egen stemme. Ofte er det oss selv som setter en stopper for at vi synger, og du får nå gode redskaper til å få sangen på gli. 

  Vi skal jobbe med konkrete ting du kan gjøre, og med hvordan du kan tenke positivt og øve deg bedre. Du får tilgang på kurset i et helt år.

  Om du er glad i å synge, og vil bli bedre - får du her et genialt lite øvingsredskap, og stemmekunnskap satt i system. Kanskje du kan løfte stemmen din noen toner opp eller ned, og bli trygg på hva du skal gjøre for å få mer kraft og god klang.  

  I kurset lærer du ved å se videoer, og du får nedlastbare øvingsfiler som du kan bruke på tur, når du er hjemme alene - eller i bilen, for eksempel på vei til jobben? 😉

"Jeg har hatt en langt periode med usikkerhet rundt stemmen min, med sårhet og slitenhet i både stemmebånd og kjeve/munn når jeg synger. Jeg har også vært i tvil om jeg burde være førstesopran i koret jeg er med i, men nå har jeg fått hjelpemidler til å bruke riktig sangteknikk og gode oppvarmingsøvelser som er både avspennende og utviklende. På siste korøving kjentes det helt annerledes ut enn tidligere, jeg var mindre sliten og følte meg mye tryggere i stemmen. Det er både gøy og lett å tilegne seg innholdet i modulene, og om jeg ikke får noe til med en gang så skjer det plutselig en forbedring. Da blir jeg selvfølgelig skikkelig fornøyd med meg selv! Jeg repeterer leksjonene og bruker i tillegg oppvarmingene som kommer på facebooksiden. Siden jeg bruker så mye tid på øvelsene nå blir det ikke så mye sang utover det, men jeg kjenner at det er en progresjon og da er det helt greit å bli revet med av kurset. Dette skal jeg bruke mye også etter at kurset er ferdig. "

Lena Sætre
Hagavik

"Jeg fikk flere aha-opplevelser, og det var utrolig nyttig å få vite og forklart «teorien» bak det jeg holder på med, og det som skjer i kroppen og med «sangredskapet». Dette er et kurs som passer for alle uansett ferdighetsnivå, uavhengig av hvor skolert man er fra før. Liv har dessuten en fabelaktig formidlingsevne, og hun forklarer på en måte som gjør det lettforståelig uten for mye hokuspokus. . Takk, Liv. Dette er jeg veldig glad for at jeg snublet over!"

Hege Cesilie Mobakk
Åsnes i Solør

"Min stemme ble tryggere, sterkere og gladere. Å ta kurset er absolutt vel anvendte penger hvis du er sangglad, men litt usikker på hvordan det står til med stemmen. Jeg lærte teknikker som gjorde at jeg forstod at det var mulig å synge på mange forskjellige måter. "

Kristin Maria Brændeland
Grimstad

"Eg lærer heile tida noko nytt. Eg vil anbefale sangkurset til Liv på det varmaste. Stemma mi har fått ein heilt annan kapasitet og mykje meir kontroll både på høge og låge toner. Eg har nesten dagleg oppvarmingsøvelser for stemma no. Øvelse gjør mester."

Jorunn Kristine Mæland
Øystese

"Hvis jeg husker alle elementene, så kommer jeg høyere opp enn jeg tror at jeg gjør. Som “alt”, så mister jeg litt troen på at jeg kommer opp. Men det går altså med riktig fokus. Jeg ble mer klar over at det ikke er så komplisert å øve, det er lett å tenke at jeg ikke kan dette."

Annfrid Trætli Storvik
Skogn i Levanger

"Jeg er Artist innen Country musikk og har vært nyskjerrig på dette med pust og oppvarming for sangstemmen. Jeg brukte 20 minutter på Livs øvelser før jeg gikk i studio for å synge inn en ny låt, og merket godt at stemmen holdt lengre og var klarere. Jeg har fått bedre klang og toneproduksjon."

ROY WILHELMSEN
Froland

"Teknikker for oppvarming og trening av muskulaturen i strupen har vært til hjelp for meg som amatørkorist. Pusteteknikk og stemmebruk likeså. Jeg har også deltatt på korseminar med Liv, og det var utrolig nyttige. Vi lærte om oppvarming av stemmen, pusteteknikk, stemmebruk, noe vi uskolerte amatører trenger masse av."

Alf Dannevig
Grimstad

"Etter noen uker med enkle øvelser og mer bevissthet rundt stemmebruk, synger jeg mer ledig og er mindre sliten i stemmen. Med sangkurset har jeg fått innblikk i all Liv sin kunnskap om det å synge; relevant anatomi, «hvordan en lyd blir til», pust, forskjellige sangteknikker og en rekke nyttige øvelser."

VILDE RASDAL LEHLAND
Grimstad

Spesialpris til deg!

Dettes sangkurset er en mindre versjon av selve sangkurset som jeg har hatt på markedet i mange år, og SANG FOR ALLE har en verdi på kr 8500,-  men prisen til deg som har testet mine sangøvelser, eller har vært på webinar tidligere er akkurat nå:  kun 1499.- (Vanlig utsalgspris er 4497) Altså 70% avslag. 

Sangglede kan egentlig ikke prises, du kjenner den i kroppen når du finner den!

 

 

Har du tanker som: dette er mye penger; du har ikke tid; eller at du ikke kommer til å lære å synge uansett? Dette er rett og slet tanker vi alle får, vi er redd for å verdsette oss selv - og gi oss selv noe vi virkelig ønsker og fortjener!

Jeg kan love deg at dette er vel anvendte penger, og kurset er lagt opp sånn at du skal få en bedre stemmen UTEN å øve timesvis hver dag! Med de enkle, gode øvelsene skal du finne DIN beste stemme.🤩 

Dette er en investering i egen glede og i DIN stemme, som skal være glad og trygg. Og selvsagt skal du synge så bra som du drømmer om å synge ❤️ 

Dette er kanskje drømmen din, og da skal du følge den og gi deg selv noe godt for kropp og sjel! Det sies at 10 minutter med sang om dagen reduserer stress, gir deg bedre holdning og kan til og med hjelpe deg til å leve lenger! 🥰

Dette lurer du kanskje på?

Sangkurset vil gi deg innsikt i grunnleggende sangteknikk, og du vil lære hva du kan gjøre for å finne den beste versjonen av din stemme.

Du kan spør om alt du lurer på i Facebook gruppa vår. Her kan du spør om det meste og jeg svarer jeg på spørsmål som kommer inn. Noen ganger får du også svar fra andre i gruppa. I tillegg svarer jeg på Mail, det er alltid lurt å spørre. Den som spør lærer mer 😊 Jeg svarer på spørsmål som er kommet inn en gang i uken.

Du har tilgang i et helt år fra den dagen du kjøper kurset. Min  visjon er å få deg til å elske din egen stemme og til å synge med frihet og glede!

Sangkurset består av 4 moduler med filmer og lydfiler der du ser, hører og lærer hva du skal gjøre for å bli bedre. Du kan laste ned lydfilene, og se filmene hvor og når det passer best for deg.

Du logger inn i portalen med mail og passord du selv lager når du kjøper.

Klikk i ruta under og legg inn din info, og du får umiddelbar tilgang på undervisningsfilmer og lydfiler til øving.

1497.-

Vanlig pris er 4997.-

 

Du får nå hele 70% avslag på kurset!

KLIKK HER OG BLI MED

Sanghjelpen Liv Stoveland

Jeg vil gjerne hjelpe deg og lede deg gjennom en prosess som gjør stemmen din bedre! Det er ofte ikke så mye som skal til, men med rett veiledning kommer du til å klare det! Det du ikke har turt å gjøre før; synge alene i et selskap, være solist med koret – eller rett og slett begynne i koret!

Jeg er Liv Stoveland, driver SANGHJELPEN,og har vært utøvende sanger og sangpedagog i over 20 år! Jeg har klassisk sangutdanning med diplom fra musikkhøgskolen i Oslo, og jeg har hjulpet mer enn 100 sangelever gjennom sangeksamen på musikklinja på videregående. I tillegg har jeg både dirigert flere kor og arbeidet mye med kurs i sangteknikk for korsangere.

Jeg har sunget mye selv, både klassisk og jazz, og har gitt ut to soloplater. Jeg har følt på kroppen hvor viktig det er å kunne sangteknikk og hvor viktig det er å kunne stole på at stemmen holder – og ikke minst hva jeg selv kan gjøre for at den skal gjøre akkurat det! Jeg jobber med en teknikk som kan brukes innen alle sjangere og på alle nivåer, inspirert av metoden ESTILL VOICE TEACHING.

 

Syng stemmen din bedre!

Gleden ved å synge kommer når du føler deg trygg. Når DIN stemme er trygg nok til å komme opp på de høye tonene, og trygg nok til å bringe musikk og toner ut i rommet uten å være redd for at det ikke er bra nok. 
Det er ikke lenger "farlig" å være med å synge, heller ikke å reise seg å ta en sang helt alene trenger å være en utfordring for deg! Når du har brukt litt tid på stemmen din, og kan teknikkene for å få det du vil formidle ut av hodet og ut til andre mennesker - da er du klar, og du har skapt supergode resultater for deg selv!
Skal man utvikle seg og bli bedre på noe er trening og øving viktig! Dine resultater vil komme med rett fokus og ved å øve på de rette tingene.
Ta en sjans og hopp i det!! Finn din sangglede i 2024 - og få resultatene du ønsker deg. 

Bli med i dag!

Lær deg å bli trygg på stemmen din, og syng de sangene du elsker. 🎶😊

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.