Lær deg god pusteteknikk!

Hva er egentlig støtte?

 

Drømmer du om å få luften din til å vare gjennom hele setningen? Du har  faktisk egentlig nok luft. Jeg kan lære deg den viktigste måten til å aktivere magemusklene slik at du klarer porsjonerer ut luften, så den varer helt til slutten av linja.

Det er dette vi kaller støtte, og alle som driver med sang, både som hobby og profesjonelt, jobber med akkurat disse øvelsene.

 

Å få tak i støtten vil hjelpe deg å finne tilbake sanggleden - og DIN beste stemme! Uten støtte fra magen vår er det fort at vi gir for mye eller for lite luft, og begge deler ødelegger for klangen vår.

Klikk på linken under og få tilgang på videoene som viser deg hva du må gjøre. Jeg lærer deg noen enkle pusteøvelser som er helt rå for stemmen.

NB: dette er helt gratis!

  • Video 1: Viser deg 3 gode  pusteøvelser
  • Video 2: Variasjon på den beste pusteøvelsen
  • Video 3: Vi bruker luftstrømmen og flytter på "ventilen" vår 

Jeg er Liv Stoveland - sanghjelpen

Jeg oppdaget det første gang for 28 år siden, da jeg fikk min eldste datter. Jeg  gikk på diplomstudiet på Norges musikkhøgskole - og da min datter ble født fikk jeg ikke til å synge helt vanlige barnesanger! Bare opera!

Da begynte en lang reise for å finne tilbake til min stemme - og den fant jeg.

Nå hjelper jeg andre til å finne sin stemme  også - ikke fra en  sliten operastemme, men fra en naturlig hverdagsstemme - som er i bruk hver dag.

Alle kan lære å få en bedre stemme!

Close

50% ferdig

Ekte sangglede på 1 - 2 - 3 !

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Sanghjelpen - Liv Stoveland. Du får inspirasjon og tips om hvordan du blir en bedre sanger. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke Avmelding.