389.- Scroll ned for å lese mer om flaska! 🥰

Vil du kjøpe to flasker? Da klikker du her! Du får flaske nr 2 for kun 339.- 🥰

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Fonasjonsrør og flaske fra sanghjelpen

Denne flaska lover jeg deg at du vil bli glad i! 🧡

Dette får du:

  • Sanghjelpens flaske
  • To rør i forskjellig tykkelse
  • Minikurs med forklaring og øvelser

I sangkurset bruker jeg flaske og fonasjonsrør en god del. Dette er en metode vi sangere har fått fra logopedene, som bruker den til å bygge opp slitne og ødelagte stemmer. Vi sangere bruker den også til å "bygge muskler" i instrumentet vårt; nemlig stemmebåndene, og selvsagt pusten.

Et helt fantastisk redskap for å få en klar og vakker stemme, og uvurderlig når en forkjølelse er på vei, eller er borte - sammen med stemmen... 🤭

Da bruker jeg flaska for å "tune" inn stemmebånda mine igjen, og du; det virker fabelaktig godt!!

 

PS: Du ser at jeg vil ha adressen din her, det er for at du skal få den hjem til deg i posten. Navn og passord, slik at du skal få logget deg inn og se øvelsene som følger med. Har du allerede kjøpt sangkurs er det samme passord og mail. 

Her er hva Ingebjørg sier om flaska:

Å synge i kor for Vidar og meg har blitt en livsstil. Med over 35 års fartstid så har vi begge utrolig mange minner å se tilbake på. Liv sitt sangwebinar, og fonasjonsflaksa ble redningen da stemmen min sviktet. Coronatiden kom beleilig for meg for å si det mildt, og jeg ble med på et av Livs webinarer, og kjøpte flaksa. Det angrer jeg ikke på! Vi blir eldre, og skal vi to fortsette i kor noen år til så må vi ta vare på stemmen slik Liv lærer oss. Øvelse gjør oss absolutt bedre. Hun er veldig dyktig til å forklare og vi får stadig aha opplevelser.

Ingebjørg Nilssen