3497.-

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
3nzg4ootesh0kyqk5xju file

SANG FOR ALLE 🎶

 "Sang for alle" er sangkurset for deg som vil finne sangglede i din egen stemme. Her trenger du ingen andre forkunnskaper enn drømmen om å synge.

Husk at det nå er bursdagstilbud! Rabattkode: BURSDAG22

 

Dette får du i kurset:

  • Fire moduler med sangtrening
  • Undervisning på video
  • Lydfiler til øving
  • Tilgang til facebookgruppe

 

 

Få tilbake troen på stemmen din. 😊 

Du som i mange år har drømt om å synge, har nå sjansen til å få hjelp til å lære enkle og fantastiske øvelser som gir deg tro på egen stemme. Ofte er det oss selv som setter en stopper for at vi synger, og du får nå gode redskaper til å få sangen på gli. 

Vi skal jobbe med konkrete ting du kan gjøre, og med hvordan du kan tenke positivt og øve deg bedre. Du får tilgang på kurset i et helt år.

Om du er glad i å synge, og vil bli bedre - får du her et genialt lite øvingsredskap, og stemmekunnskap satt i system. Kanskje du kan løfte stemmen din noen toner opp eller ned, og bli trygg på hva du skal gjøre for å få mer kraft og god klang.  

I kurset lærer du ved å se videoer, og du får nedlastbare øvingsfiler som du kan bruke på tur, når du er hjemme alene - eller i bilen, for eksempel på vei til jobben? 😉

 

 

Her er innholdet i modulene:

  1. Stemmebånd og luft som lager svingninger. Du lærer hvordan du bruker selve instrumentet - stemmebåndene - og hvordan luften og pusten jobber for stemmen din.
  2. Pust og støtte. Hva er egentlig støtte, og hvordan skal du bruke luften og støtten din til å gjør sangen finere? Lær hvordan du skal få nok luft, så du slipper å puste midt i linja, eller midt i ord... 
  3. Vi gir stemmen vår rom til å klinge. Stemmen din må ha plass for å få fin klang og kraft. Her lærer du enkle og gode triks for å få god klang og flotte toner.
  4. Sangen skal formidles videre til andre. I denne modulen jobber vi med uttale og formidling av fortellingen i sangene. Sang skal formidle både tekst og melodi, og du får konkrete øvelser for å få de to til å jobbe sammen som hånd i hanske.

Det er gøy å synge i dusjen, men du har større drømmer enn det, ikke sant? 😉

Syng med glede og frihet 🎶

 

 

Hva sier de som har vært med på sangkurset?

Hadde vel aldri trodd jeg skulle våge å ta sangkurs hos en profesjonell. Syns det var utrolig bra å lære om hvordan lydene lages.. da jeg lærte om stemmebåndene. Aldri tenkt på det før. Veldig inspirerende å kunne se, og høre, den som ville si noe, fra hele landet, spesielt da som jeg hadde den innestengtfølelsen pga. corona i vår. Sangen ble en enda større glede. Veldig enkelt, og ikke høytidelig, å ta sangkurs med Liv. Men helt profft! Jeg elsker å utvikle meg, og nå merker jeg hva dette gjør med meg. Det kribler!

Nina Edvardsen

Jeg vil på det varmeste anbefale alle som synger lite og som synger mye å ta dette kurset. Grunnleggende opplæring, videre utvikling og oppfølging er suveren. Gjennom video og live sendinger får vi grundig oppføring av hvordan stemmen er bygd opp og hvordan vi kan forbedre og justere oss. Bli tryggere på egen stemme og gleden i å synge. Opplever du sliten stemme eller ønsker å videre utvikle deg er dette et suveren kurs som forklarer deg hva du kan gjøre i de forskjellige situasjonene som man møter på som sanger. Jeg tok et kurs i fjor og er nå på mitt andre.

Kathrine W. Sundstøl

Jeg kan ikke få fullrost Liv Stoveland nok for den hjelpen hun har vært, og er for også meg 🧡 Hennes råd er mer enn gull verdt. Jeg er nå med på sangkurset for tredje gang. Liv Stoveland har humoristisk sans, og det gjør at kurset blir mer ledig, og så forklarer hun alt på en god og tydelig måte, jeg er storfornøyd med henne som sanglærer 🧡 Rådene for heshet er jeg spesielt glad for, for det er noe av det jeg har slitt med. Det så godt at det finnes hjelpemiddel for dette, så jeg kan bruke sangstemmen min mer 🥰 Jeg kan anbefale Sangkurset på det aller aller varmeste, og har dere anledning til å melde dere på, så ikke nøl med det 😊

Siv Tone Ravnå Birkeland