"Endelig kan jeg synge høyt, for nå tør jeg bruke stemmen min. Jeg som knapt nok turte å synge i dusjen, eller i bilen på vei til jobb... Nå elsker jeg å synge høyt sammen med andre. Når jeg synger, bobler det over av følelser inni meg - og jeg kjenner at jeg lever!" (Kursdeltaker)

Dette kan bli deg!

Du vil ha en stemme du kan stole på, og være trygg på at det du vil formidle kommer frem. Du kan synge sanger du elsker, fordi du kan sangteknikken som er enkel og lett å bruke i praksis. En glad og trygg stemme.

Verden er i endring, og akkurat nå har mange av oss fått litt mer tid enn vi pleier å ha.  Jeg tror greia er at vi må holde humøret og kreativiteten vår oppe, og ikke la oss trekke ned av  dette. Det fører ikke med seg noe godt. 😲Hvis DU holder humøret oppe og synger, så kan du få med barna eller barnebarna dine i sangen også.

Mange synger i kor og har savnet øvelsene en gang i uka. Nå håper vi mange kor kan starte opp igjen, men jeg hører at noen ikke starter før i november! Imens vi venter kan vi synge sammen her, og har ditt kor allerede startet, kan vi jobbe samen med å få stemmen på topp igjen etter sangoppholdet! 

Om du drømmer om å få en bedre sangstemme, eller begynne å synge igjen, DA kan jeg hjelpe deg 🎶😃🎶

 

Del gleden som bobler på innsiden

Kjenn at du klarer å få ut følelsene når du synger, og at det er deilig å ha nok pust til å synge hele linja i sangen. Hvis du synger falskt eller er redd for at stemmen skal skjære ut, blir du flau og tør ikke synge. Når du kan litt sangteknikker, klarer du å treffe tonene med en gang. Da kjenner du at du er trygg når du skal synge sammen med de andre i koret!

SANG ER GØY

Det er moro å synge. Når du følger sangkurset vil du ganske fort merke at stemmen blir bedre. Det går bedre for hver dag, men allerede etter to uker vil du merke forskjell. 🤩

Stemmebåndene er rett og slett en liten muskel som må trenes jevnlig for å styrkes, og for at du skal lære å kontrollere den. Så dette er på en måte et treningsenter for bittesmå muskler 😉

DETTE ER DIN JOBB

Du må selvsagt gjøre øvelsene, men det geniale er at du selv bestemmer sted og tid. Du må ha en datamaskin, en smartmobil eller et nettbrett. Du må også ha tilgang til internett. Så; er du med 🥰

Jeg anbefaler alltid å sette av litt fast tid til trening, 7-12 minutter pr dag vil gjøre underverker  for  stemmen din. Kanskje du kan synge på badet om morgenen? 🎶

RESULTATENE DINE

Når du kommer i gang med litt sangøving, kan jeg love deg; da vil du synge mer! Det vi gjør mye, og det vi elsker å holde på med, det blir vi gode på. Når du trener stemmemuskelen din blir du tryggere, og en trygg stemme er en glad stemme 😃

Når du øver regelmessig lærer du å  kjenne din stemme, og hva DU kan gjøre for  at den skal fungere aller best. Da finner du DIN beste stemme.  😲🎵

Har du noengang tenkt - eller til og med sagt noen av disse setningene?

Du er ikke er alene om det. Men jeg kan hjelpe deg å finne tilbake gleden gjennom sang. De aller, aller fleste kan lære å synge. Målet er å kunne synge, ikke bli operasanger - men dele gleden og løfte oss selv og andre gjennom sang. 😊

Jeg kan ikke synge

 Jeg kan ikke synge, for jeg kommer ikke opp på tonene. 

Jeg kommer opp, men det er ikke pent! Jeg høres ut som ei kråke....

Stemmen sprekker....

Stemmen min er rett og slett ikke fin!

Når andre synger, tier jeg stille for ikke å dumme meg ut

 

 

Jeg har ikke selvtillit

Jeg har egentlig alltid likt å synge, men jeg gjør det ikke.. 

Jeg har ikke så stor tro på stemmen min. 

Jeg har jo bra stemme, men jeg skulle ønske jeg turte å bruke den mer.

De andre synger bedre enn meg...

Jeg ville sunget mer om jeg kunne mer om teknikkene. 

 

 

Jeg blir så sliten i stemmen

Jeg synger i kor, men jeg blir fort sliten i stemmen.

Særlig når vi øver og skal treffe de høye tonene.

Jeg hiver etter pusten midt i setningen..

Men det er jo så gøy å synge, så jeg vil jo ikke slutte med det...

Om jeg hadde visst hva jeg skulle gjøre for å komme opp, hadde jeg nok ikke blitt så sliten. 

Det er vanskelig å øve alene...

Har du følt noe av dette? Da er sangkurset akkurat det du trenger!

 • Jeg drømmer om en enda bedre sangstemme
 • Jeg vil ha resultater for stemmen min og kjenne at jeg blir god til å synge.
 • Jeg er glad i å synge, eller savner å synge - og vil synge mer
 • Jeg vet at resultatene kommer med jobbing og øving
 • Jeg vil gjøre jobben og delta på øvelsene
 • Jeg synger aktivt i kor eller som solist, eller har en drøm om å gjøre det
 • Jeg er glad i lære nye ting, og vil gjerne lære noe som kan utvikle stemmen min
 • Jeg vil så gjerne formidle mer til andre ved hjelp av sang og musikk

Bli med idag! Syng stemmen din bedre!

Tilbudet ditt avsluttes snart!

00

00

00

00

Alternativer for betaling

Det er billigst å betale alt på en gang, men har du ikke mulighet for det er det mulig å dele opp i tre betalinger. Jeg selger bare i en kort periode for å kunne følge opp alle, så det er nå det gjelder.

Oppdelt betaling

2159.- x 3

 • 7 moduler
 • Facebookgruppe
 • Bonusmateriale
 • En sangkveld på nett, der vi skal synge sanger, og lære å øve
Bli med

En betaling

5997.-

 • 7 moduler
 • Facebookgruppe
 • Bonusmateriale
 • En sangkveld på nett, der vi skal synge sanger, og lære å øve
Bli med

Sangkurset har en verdi på kr 13 050,-  Vanlig salgspris er 7997.- 

Din webinarpris i dag er:  kun 5997.-

Sangtime hos sangpedagog koster vanligvis kr 980.- og et fire timers lørdagskurs kr 1990,-. Om du deler prisen på sangkurset utover på et år, blir det ca 16 kroner dagen for å få muligheten til å få en flott sangstemme, med utholdenhet og fin klang, og ikke minst den kontrollen og sanggleden du drømmer om.

Sangglede kan egentlig ikke prises, men du kjenner den i kroppen når du finner den! 🥰🎶😲

 

 

Har du tanker som: dette er mye penger; du har ikke tid; eller at du ikke kommer til å lære å synge uansett? 

Dette er rett og slett tanker vi alle får, vi er redd for å verdsette oss selv - og gi oss selv noe vi virkelig ønsker og fortjener! Du må rett og slett gi deg selv det du fortjener!

Jeg kan love deg at dette er vel anvendte penger, og kurset er lagt opp sånn at du skal få en bedre stemmen UTEN å øve timesvis hver dag! Og uten å bruke tid på å reise til og fra... Med de enkle, gode øvelsene skal du finne DIN beste stemme.🤩 

Dette er en investering i egen glede og i DIN stemme, som skal være glad og trygg. Og selvsagt skal du synge så bra som du drømmer om å synge ❤️ 

Dette er kanskje drømmen din, og da skal du følge den og gi deg selv noe godt for kropp og sjel! Det sies at 10 minutter med sang om dagen reduserer stress, gir deg bedre holdning og kan til og med hjelpe deg til å leve lenger! 🥰

Sangkurset går over  uker, men du har tilgang i et helt år. Etter de åtte ukene er over kan du gå frem og tilbake i modulene, og øve på det du trenger mest. Jeg skal hjelpe deg hele tiden, slik at du kommer gjennom de stegene som tar deg til en tryggere og gladere stemme. Vi skal treffes på facebook en gang i uken til sangøving med fokus på sangteknikker, og her kan du spørre om hjelp. Lurer du på noe kan du ALLTID spørre og få svar. Du kan spørre på mail, eller i facebookgruppa vår.
Det å ta kurs på nett er også genialt, fordi det er så utrolig tidseffektivt. Du bestemmer selv når du skal lære, og når du skal øve. Du trenger heller ikke bruke tid og penger på reise til og fra læreren, jeg er klar når du er klar! . Er du opplagt til å lære mer klokka elleve om kvelden, ja da gjør du det da, og blir du trøtt tar du pause til du er klar igjen 😊

SÅ: litt mer teknisk info om kurset:

 

Dette er innholdet i modulene:

 1. Stemmebånd og luft som lager svingninger.
  Her skal du lære om lyden din, og hvordan stemmebånda dine fungerer. Du vil lære deg god stemmehygiene, slik at stemmen din har det godt og varer lenge.
 2. Pust og støtte.
  Støtte er et begrep som sier noe om luften vi bruker når vi synger. Du skal lære hvordan du får pusten til å vare hele linja ut, og hvordan du bruker muskulaturen din til å støtte tonene og sangen din.
 3. Tunge og strupehodet.
  For å få tydelig tekst og fin klang, er det viktig å vite hva vi skal gjøre med tunga vår. Strupehodet inneholder jo hele stemmen vår, så her jobber vi med muskler for å hjelpe stemmen. Dette handler om å gi sangstemmen vår plass til å klinge.
 4. Kjeven og ganen.
  Når vi skal synge må vi lage plass i munnen sånn at tonene våre får rom til å klinge. Det vil gi oss kraftigere stemme, og også hjelpe oss opp på de høye tonene!
 5. Sangkvalitetene,
  Det er mange forskjellige måter å synge på, og mye er avhengig av sjanger. En operasanger gjør ikke det samme som en countrysanger. Hvordan kan vi utnytte dette når vi skal synge bestemte sanger? Det er ikke nødvendigvis sånn at de som er gode bare har blitt sånn, nei de har lært seg det, og nå skal du få lære hva de gjør.
 6. Toneansatser og register.
  Toner som begynner med vokaler kan være vanskelig å komme igang på, og kombinerer vi støtten vår med god tonestart, kan vi også utvide sangregisteret vårt, altså feks komme høyere opp. 
 7. Fremføring, formidling og prestasjonsangst
  Du skal lære deg å ha tro på din egen stemme. Du skal lære hva du kan gjøre for å bli flinkere til å få sagt det vi har på hjertet når du synger. Litt om sjanger er det her også, og sist men ikke minst: Hva skal du gjøre når du blir nervøs og redd for å synge? Dette får du gode redskaper til å takle gjennom sangkurset.
 8. Egen bonusmodul

  Her legger jeg ut filmer jeg lager på spørsmål fra deg. Mange lurer på det samme, og det at du spør om en ting, kan også hjelpe andre. 

 9. Livesendinger og sangkvelder

  Vi har en privat gruppe på facebook, og her er det sangoppvarming en gang i uken. I tillegg blir det sangkveld en kveld i måneden. Her bytter jeg litt på dag, slik at alle får mulighet til å være med når det skjer. MEN: alt legges ut i opptak, så du kommer ikke til å gå glipp av noe selv om du er opptatt en dag. 

Praktisk info:

 

 • I hver modul er det en eller flere lydfiler som du kan laste ned og øve til, hvor du enn er - på badet, i bilen eller på fjelltur.
 • Du får også PDF fil til hver modul, med bilder og forklaringer av det vi har gått gjennom
 • Tilgang til lukket gruppe på FACEBOOK, der det vil bli lagt ut ny sangøvelser og annet interessant sangmateriale med jevne mellomrom! Det som legges ut her kan du se/lese når det passer best for deg.
 • Sangoppvarming du kan ta når det passer deg! Det er laget øvelser både for høye og dype stemmer, så du velger det som passer for din stemme.
 • Jeg har i tillegg sangoppvarming med dere hver uke i facebookgruppa. Dette er rett og slett litt oppvarming og jeg fokuserer ofte på det ukens modul handler om. Varer i ca 20 minutter. 
 • Kjennskap til hvordan stemmen din fungerer, og hvilke muskulatur du må bruke og styrke for å få en trygg stemme
 • Pusteøvelsene vil også åpne opp kroppen din - og du kan bruke dem når du føler deg stresset, eller når du trenger en "pust i bakken"
 • Lære gode metoder for både teknisk og musikalsk sangøving. Tips til hvordan du kan øve på spesifikke sanger.
 • SANGKURSET er rett og slett et fantastisk  godt øvingsredskap for deg som elsker å synge  og vil utvikle stemmen maksimalt. Og alt gjør du i fred og ro, hjemme i din egen stue, når du selv har tid. Ingen avtaler som må gjøres, og ingen busser som må rekkes 😉 Du er rett og slett din egen herre i opplæringen.

"Jeg kan ikke få fullrost Liv Stoveland nok for den hjelpen hun har vært, og er for også meg 🧡 Hennes råd er mer enn gull verdt. Jeg er nå med på sangkurset for tredje gang. Liv Stoveland har humoristisk sans, og det gjør at kurset blir mer ledig, og så forklarer hun alt på en god og tydelig måte, jeg er storfornøyd med henne som sanglærer 🧡 Rådene for heshet er jeg spesielt glad for, for det er noe av det jeg har slitt med. Det så godt at det finnes hjelpemiddel for dette, så jeg kan bruke sangstemmen min mer 🥰 Jeg kan anbefale Sangkurset på det aller aller varmeste, og har dere anledning til å melde dere på, så ikke nøl med det 😊 "

Siv Tone Ravnå Birkeland
Gjerstad

"Jeg har hatt en langt periode med usikkerhet rundt stemmen min, med sårhet og slitenhet i både stemmebånd og kjeve/munn når jeg synger. Jeg har også vært i tvil om jeg burde være førstesopran i koret jeg er med i, men nå har jeg fått hjelpemidler til å bruke riktig sangteknikk og gode oppvarmingsøvelser som er både avspennende og utviklende. På siste korøving kjentes det helt annerledes ut enn tidligere, jeg var mindre sliten og følte meg mye tryggere i stemmen. Det er både gøy og lett å tilegne seg innholdet i modulene, og om jeg ikke får noe til med en gang så skjer det plutselig en forbedring. Da blir jeg selvfølgelig skikkelig fornøyd med meg selv! Jeg repeterer leksjonene og bruker i tillegg oppvarmingene som kommer på facebooksiden. Siden jeg bruker så mye tid på øvelsene nå blir det ikke så mye sang utover det, men jeg kjenner at det er en progresjon og da er det helt greit å bli revet med av kurset. Dette skal jeg bruke mye også etter at kurset er ferdig. "

Lena Sætre
Hagavik

"Jeg vil på det varmeste anbefale alle som synger lite og som synger mye å ta dette kurset. Grunnleggende opplæring, videre utvikling og oppfølging er suveren. Gjennom video og live sendinger får vi grundig oppføring av hvordan stemmen er bygd opp og hvordan vi kan forbedre og justere oss. Bli tryggere på egen stemme og gleden i å synge. Opplever du sliten stemme eller ønsker å videre utvikle deg er dette et suveren kurs som forklarer deg hva du kan gjøre i di forskjellige situasjonene som man møter på som sanger. Jeg tok et kurs i fjor og er nå på mitt andre. "

Kathrine W. Sundstøl
Skien

"Jeg fikk flere aha-opplevelser, og det var utrolig nyttig å få vite og forklart «teorien» bak det jeg holder på med, og det som skjer i kroppen og med «sangredskapet». Dette er et kurs som passer for alle uansett ferdighetsnivå, uavhengig av hvor skolert man er fra før. Liv har dessuten en fabelaktig formidlingsevne, og hun forklarer på en måte som gjør det lettforståelig uten for mye hokuspokus. . Takk, Liv. Dette er jeg veldig glad for at jeg snublet over!"

Hege Cesilie Mobakk
Åsnes i Solør

"Min stemme ble tryggere, sterkere og gladere. Å ta kurset er absolutt vel anvendte penger hvis du er sangglad, men litt usikker på hvordan det står til med stemmen. Jeg lærte teknikker som gjorde at jeg forstod at det var mulig å synge på mange forskjellige måter. Aller, aller best likte jeg å ta min personlige sangtime med Liv. Det var interessant å oppleve hvordan hun ved noen enkle tips forklarte meg hva jeg skulle gjøre for å ha mer kontroll på stemmen."

Kristin Maria Brændeland
Grimstad

"Eg lærer heile tida noko nytt. Eg vil anbefale sangkurset til Liv på det varmaste. Stemma mi har fått ein heilt annan kapasitet og mykje meir kontroll både på høge og låge toner. Eg har nesten dagleg oppvarmingsøvelser for stemma no. Øvelse gjør mester."

Jorunn Kristine Mæland
Øystese

"Hvis jeg husker alle elementene, så kommer jeg høyere opp enn jeg tror at jeg gjør. Som “alt”, så mister jeg litt troen på at jeg kommer opp. Men det går altså med riktig fokus. Jeg ble mer klar over at det ikke er så komplisert å øve, det er lett å tenke at jeg ikke kan dette."

Annfrid Trætli Storvik
Skogn i Levanger

"Jeg er Artist innen Country musikk og har vært nyskjerrig på dette med pust og oppvarming for sangstemmen. Jeg brukte 20 minutter på Livs øvelser før jeg gikk i studio for å synge inn en ny låt, og merket godt at stemmen holdt lengre og var klarere. Jeg har fått bedre klang og toneproduksjon."

ROY WILHELMSEN
Froland

"Teknikker for oppvarming og trening av muskulaturen i strupen har vært til hjelp for meg som amatørkorist. Pusteteknikk og stemmebruk likeså. Jeg har også deltatt på korseminar med Liv, og det var utrolig nyttige. Vi lærte om oppvarming av stemmen, pusteteknikk, stemmebruk, noe vi uskolerte amatører trenger masse av."

Alf Dannevig
Grimstad

"Etter noen uker med enkle øvelser og mer bevissthet rundt stemmebruk, synger jeg mer ledig og er mindre sliten i stemmen. Med sangkurset har jeg fått innblikk i all Liv sin kunnskap om det å synge; relevant anatomi, «hvordan en lyd blir til», pust, forskjellige sangteknikker og en rekke nyttige øvelser."

VILDE RASDAL LEHLAND
Grimstad

Bli med idag! Syng stemmen din bedre!

Tilbudet ditt avsluttes snart!

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Alternativer for betaling

Det er billigst å betale alt på en gang, men har du ikke mulighet for det er det mulig å dele opp i tre betalinger. Jeg selger bare i en kort periode for å kunne følge opp alle, så det er nå det gjelder.

Oppdelt betaling

2159.- x 3

 • 7 moduler
 • Facebookgruppe
 • En sangoppvarming live i uka
 • Bonusmateriale
 • En online sangkveld hver måned
Bli med

En betaling

5997.-

 • 7 moduler
 • Facebookgruppe
 • En sangoppvarming live i uka
 • Bonusmateriale
 • En online sangkveld hver måned
Bli med

Sangkurset har en verdi på kr 13 050,-  Vanlig salgspris er 7997.- 

Din webinarpris i dag er:  kun 5997.-

Sangtime hos sangpedagog koster vanligvis kr 980.- og et fire timers lørdagskurs kr 1990,-. Om du deler prisen på sangkurset utover på et år, blir det ca 16 kroner dagen for å få muligheten til å få en flott sangstemme, med utholdenhet og fin klang, og ikke minst den kontrollen og sanggleden du drømmer om.

Sangglede kan egentlig ikke prises, men du kjenner den i kroppen når du finner den! 🥰🎶😲

 

Sangkurset er ikke for deg som:

 • Hater å synge
 • Gidder ikke lære noe nytt
 • Har ikke tid til å øve, og møter ikke på øvelsene
 • Synes øvelse er for pingler....
 • Syns stemmen din er mer enn bra nok...
 • Om du vet at du er det vi kaller tonedøv, kan jeg dessverre ikke hjelpe deg over nett.

 

Dette lurer du kanskje på?

Sangkurset vil gi deg innsikt i grunnleggende sangteknikk, og du vil lære hva du kan gjøre for å finne den beste versjonen av din stemme.

Du kan spør om alt du lurer på i Facebook gruppa vår. Her har jeg også en ukentlig sangoppvarming. Der svarer jeg på spørsmål som kommer inn. I tillegg svarer jeg alltid på Mail, det er alltid lurt å spørre. Den som spør lærer mer 😊

Du har tilgang i et helt år, og om du syns det er veldig nyttig, kan du gå videre til neste steg da. Min  visjon er å få deg til å elske din egen stemme og til å synge med frihet og glede!

Sangkurset består av 7 moduler med filmer, lydfiler og PDFfiler der du ser, hører og lærer hva du skal gjøre for å bli bedre. Du kan laste ned lydfilene, og se filmene hvor og når det passer best for deg.

Vi har en egen privat facebookgruppe, der du kan spør meg om alt som har med sang og sangkurset å gjøre. I tillegg svarer jeg på mail hver dag.

Sanghjelpen Liv Stoveland

Jeg vil gjerne hjelpe deg og lede deg gjennom en prosess som gjør stemmen din bedre! Det er ofte ikke så mye som skal til, men med rett veiledning kommer du til å klare det! Det du ikke har turt å gjøre før; synge alene i et selskap, være solist med koret – eller rett og slett begynne i koret!

Jeg er Liv Stoveland, driver SANGHJELPEN,og har vært utøvende sanger og sangpedagog i over 20 år! Jeg har klassisk sangutdanning med diplom fra musikkhøgskolen i Oslo, og jeg har hjulpet mer enn 100 sangelever gjennom sangeksamen på musikklinja på videregående. I tillegg har jeg både dirigert flere kor og arbeidet mye med kurs i sangteknikk for korsangere.

Jeg har sunget mye selv, både klassisk og jazz, og har gitt ut to soloplater. Jeg har følt på kroppen hvor viktig det er å kunne sangteknikk og hvor viktig det er å kunne stole på at stemmen holder – og ikke minst hva jeg selv kan gjøre for at den skal gjøre akkurat det! Jeg jobber med en teknikk som kan brukes innen alle sjangere og på alle nivåer, inspirert av metoden ESTILL VOICE TEACHING.

 

Syng stemmen din bedre!

Gleden ved å synge kommer når du føler deg trygg. Når DIN stemme er trygg nok til å komme opp på de høye tonene, og trygg nok til å bringe musikk og toner ut i rommet uten å være redd for at det ikke er bra nok. 
Det er ikke lenger "farlig" å være med å synge, heller ikke å reise seg å ta en sang helt alene trenger å være en utfordring for deg! Når du har brukt litt tid på stemmen din, og kan teknikkene for å få det du vil formidle ut av hodet og ut til andre mennesker - da er du klar, og du har skapt supergode resultater for deg selv!
Skal man utvikle seg og bli bedre på noe er trening og øving viktig! Dine resultater vil komme med rett fokus og ved å øve på de rette tingene.
Ta en sjans og hopp i det!! Finn din sangglede og få resultatene du ønsker deg. 

100% pengene tilbake garanti!

Om du ikke skulle være fornøyd med kurset får du alle pengene tilbake! Du har 2 uker til å teste kurset, men du er helt nødt til å jobbe og følge øvelsene! Det er det gamle ordtaket "øvelse gjør mester" som gjelder i sang også. Sang er det vi kaller et modningsfag, så man må jobbe jevnt for å se resultater.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.