Sanghjelpen

Sanghjelp og oppvarming for deg som synger i kor, eller bare vil jobbe med stemmen og pusten.

SANGHJELPEN.NO

Plutselig kom jeg på en god ide!! Ikke det at jeg ikke gjør det til stadighet, men nå kom jeg på noe jeg faktisk kan gjøre, og jeg har gjort noe med det!! Håper jeg kan klare å sette fler av mine gode ideer ut i livet også…

Jeg har lenge temkt på å lage et sangopplegg for nett. En slags sangtimer man kan følge fra stua hjemme, eller fra kontoret på kjedelige dager med lit å gjøre. Man kan for eksempel få sangoppvarming på video, videoblogg om sangteknikk, og etterhvert melde seg på et nettbasert sangkurs!

Dette tenker jeg skal være for glade amatører, og kanskje ikke fullt så glade amatører som gjerne vil bli litt gladere… Det er jo et uttrykk som sier «med sang blir alle sorger små», og det er det faktisk noe i! Det er gjort forskning på sang, og i den forbindelse korsang. Det sies at de som synger i kor er lykkeligere, er bedre til å trekke pusten godt – og da er muligheten for et litt lengre og litt lykkeligere liv tilstede!

Jeg håper jo at dette kan gjøre hverdagen min litt morsommere også. Jeg har en flott jobb som sanglærer for masse flotte ungdommer, men det er mange voksne som ringer og spør meg om sanghjelp, så her kommer det litt deres vei også!

Siden er oppe og går, så det er bare å logge inn og melde seg på for å få passord til oppvarming, som jeg håper blir lagt inn imorgen formiddag!!

Besøk siden: www.sanghjelpen.no 

Klem fra Liv