Referanser

Sigrun

  Sigrun Ottersland

Til min 50-års feiring oktober 2013 i Arendal Gamle Rådhus hadde jeg booket inn Liv Stoveland for en mini «operakonsert» og var full av forventning.

Det slo ikke feil; Livs flotte stemme fylte helt til topps under det høye taket i festsalen med numre av Grieg og Puccini. Mine gjester fra fjernt og nært nikket anerkjennende til meg underveis – dette er bra!  Passe introduksjon av innholdet før hvert enkelt nummer. Hun satte den gode stemningen!

Anbefales. Sigrun Ottersland

 

Øystein  Øystein Haga

(Fylkestingsrepresentant Aust Agder Venstre)

Liv Stoveland sang for oss på den tradisjonelle juleavsluttningen for Fylkestinget i Aust Agder.

Hun henter åpenbart inspirasjon i å smelte sammen jazz og klassiske uttrykk i musikken. Livs krystallklare og varme sang begeistret alle. Støttet av en enkel kontrabass berørte hennes stemme hver enkelt av oss.

Takk Liv, for den varmen du deler ut til oss i mørke vinterkvelder.

 

 

jorun  Jorun Margrethe Berglihn

(DJ i DIGXRadio)

The reason I love the album is first of all the clear voice Liv got, and her good pronnounciation. Also I like the humor and playfullness .

Det var en kjempeflott plate. Likte godt at teksten kom så godt frem. Jeg forelska meg i den plata.Tusen takk!

Vakkert fra Lillesand

Uttdrag fra anmeldelse av plata «Close your eyes», Tor Hammerø i «Jazznytt» og på Side2 i Nettavisen.

Fra de «utroligste» steder dukker det opp nye navn som har noe å fare med.  Vokalisten Liv Stoveland føyer seg elegant inn i den rekka.

Stoveland viser en modenhet og  trygghet på seg sjøl og materialet som vitner om en sanger som har et ekte  forhold til dette. Både fraseringsmessig og rytmisk – hun har en innebygd ro  som gjør at hun tør å ta seg tid og pauser – er Stoveland en skjult liten  perle og stemmematerialet, diksjonen og engelskuttalen er også av meget bra  kvalitet. «They All Laughed» i balladeversjon forteller mye om dette.

Liv Stoveland har vært en skatt forbeholdt de få rundt Lillesand og der om  kring til nå. Det bør det absolutt bli slutt på raskest mulig.

(Les alt her: http://www.side2.no/musikk/anmeldelser/article2840595.ece )

Flere anmeldelser av plata: http://www.vol.no/kultur/volum/article335893.ece

http://www.gat.no/nyheter/varslipp-og-jazz-fra-tjore-1.7031559