Min utdanning og erfaring

Jeg har sunget så lenge jeg kan huske, og startet min musikk «karriere» med pianotimer da jeg var 6 år gammel. Gikk musikklinjen ved Vågsbygd Videregående skole, og da fikk jeg mine første sangtimer av Brit Høyland, som da var student ved Agder musikkonservatorium. Deretter gikk jeg ett år på musikklinje på Kongshaug folkehøgskole i Os, for så å søke opptak på Agder musikkonservatorium.

1985-1990      Student ved Agder musikkonservatorium

1990-1993      Diplomstudiet ved Norges musikkhøgskole, eksamen høst 1993

1993-1996      Lektor i musikk ved Kogsbakken videregående skole i Tromsø

1996 –              Lektor i musikk ved Dahlske videregående skole i Grimstad

2010                Gav ut jazzplata «Close your Eyes» til gode kritikker

2014                Laget SANGKURSET online sangkurs for korsangere og andre sangere som vil lære mer om sangteknikk

2016                Jobber med ny jazzplate, og deltar i ANNO på NRK

1985-2016      Konserter og sangoppdrag av ulik art

Jeg jobber for tiden med ny plate som jeg håper å få ut på markedet før sommeren 2016. Denne skal også gis ut på Hilde Heftes forlag poncajazz.no

Jeg er også deltaker i NRKs sesong to av ANNO. Jeg har sunget mye musikk fra 1700-tallet – så det å få reise tilbake i tid å leve som de gjorde da, har vært en ny erfaring for meg, og utrolig spennende! Jeg har både fått drive med håndverk jeg kan, har lært mye nytt og jeg fikk synge en masse!

I tillegg til å undervise i sang og musikk har jeg hatt en rekke konserter og andre typer opptredener innen både klassisk og jazz. Jeg er veldig glad i barokkmusikk og har de siste to årene konsentrert meg mest om det i tillegg til jazzen.

Jeg har også vært solist i flere operaoppsetninger, og har blandt annet hatt rollen som Nattens Dronning i Mozarts opera «Tryllefløyten»

Jeg har også hatt konsert under Canalstreet i Arendal sommeren 2010.