Lytt til musikken!

Your content here...

Ny plate ute nå!! Lytt til utdrag her:

Ny CD fra Liv Stoveland! from Liv Stoveland on Vimeo.

 

Lytt til Recordame her:

Her kan du lytte til sangene fra min CD som kom ut i 2010. Jeg jobber nå med materiale til ny plate, og «Freezing Star» er en av låtene som skal med på den nye plata. Jeg vil nå prøve å kombindere jazz og opera, og det har gjort at arbeidet med plata tar litt lenger tid enn jeg først tenkte. Men dere får smøre dere med tålamod, og så håper vi på et bra resultat iløpet av våren 2016!

 

Her hører du Espen Larsens Freezing Star – som kommer på ny plate:Plata «Close Your Eyes» kan dere kjøpe her:

http://poncajazzrecords.com/product/liv-stoveland-close-your-eyes

eller ved å ta kontakt med meg.

 

Du kan høre mer av musikken på Spotify og iTunes!

Liv Stoveland på Spotify

Liv Stoveland på iTunes