ANNO 1721, Liv Stoveland i NRK-reality!

I januar 2015 opererte jeg en skadet tå. Da jeg satt med foten i gips og ikke kom meg så langt gikk jeg inn på nrk.no for å se en episode av ANNO som jeg ikke hadde fått sett. Da poppet det opp en rute som sa: MELD DEG PÅ! Jeg skulle ikke melde meg på noe som helst, men har alltid vært nysgjerrig, og lurte på hva man blir spurt om dersom man vi melde seg på noe sånt. Så jeg gikk inn og svarte på alle spørsmålene til «Det store symesterskapet» Da jeg var ferdig hadde jeg nok brykt en hal time, og tenkte plutselig at det var lurt å klikke send inn, så det gjorde jeg.

Jeg satt og lo for meg selv og ringte min søster Elin i Bergen og fortalte lattermild hva jeg hadde gjort. Mens vi snakket pep det litt i telefonen, og jeg sjekket hva det var – og da var det STRIX som ville ha meg inn på audition.

Jeg fikk min mann Anders til å kjøre meg, og møtte til både første og andre audition i Oslo. Det var kjempeartig, og jeg følte virkelig at jeg fikk lært hva man får spørsmål om hvis man vil være med i en reality serie på TV.

Nå gikk det slik at jeg akkurat ikke kom med på «Det store symesterskapet», og det var helt greit. Produksjonsselskapet sa de gjerne ville hatt meg med, og de ville gjerne prøve å få meg med i neste sesong om det ble en sesong til. Jeg tenker nok at det sier de sikkert til alle de ikke kan ta med – og tenker ikke så mye på det, for dette var jo egentlig bare en test – eller en undersøkelse fra min side… Hjemme vitser jeg med at jeg heller skal melde meg på ANNO, men det gjør jeg selvsagt ikke – og tenker ikke mer på STRIX og NRK.

I midten av mai får jeg en telefon fra en kjent stemme som spør om jeg vil komme på et intervju til realityserien ANNO… Jeg kan selvsagt ikke si nei til dette, og drar avgårde igjen… Og nå vil de faktisk ha meg med – så; derfor er jeg nå med i sesong to av ANNO på NRK. Det har vært fantastisk moro, jeg har blitt kjent med flotte folk både i produksjonen og blant de andre deltakerne. Jeg har blitt kjent med en flott by i Norge – som jeg ikke har hatt kjennskap til før; Fredrikstad, og jeg har lært meg masse nytt håndverk. I tillegg har jeg fått synge på NRK! Noe som selvsagt alltid er en drøm for en sanger!

Sørlending i ANNO

Dersom du ikke har sett noen episoder, eller vil se en episode du har gått glipp av… Følg denne lenken! ANNO Her får du se meg bli svenn i kokkelauget!